PAS și PPDA vor anunța în câteva zile cum vor forma listele electorale

Săptămâna viitoare Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr vor prezenta mecanismul după care vor fi selectați cetățenii care vor fi acceptați pe listele electorale și în calitate de candidați în circumscripțiile uninominale.

Declarația a fost făcută de președinta PAS, Maia Sandu, în cadrul emisiunii „În profunzime” de la ProTV Chișinău.

„Singurele elemente pe care trebuie să le clarificăm țin de măsurarea calităților oamenilor, care sunt cele mai importante lucruri pentru un viitor parlamentar, astfel încât echipa noastră să fie foarte bună”, spune Maia Sandu.

Președinta PAS spune că mai întâi fiecare persoană va trece testul integrității, după care vor fi verificate meritele acesteia. „Eu plec pentru câteva zile și o să mă întorc la sfârșitul săptămânii viitoare și sper că atunci să putem să venim cu toate detaliile despre mecanism”, a spus Maia Sandu, citată de IPN.

Liderul PAS susține că în blocul format împreună cu PPDA sunt așteptați și reprezentanți ai altor partide politice pro-europene și anti-oligarhice care vor face dovada integrității și meritocrației.

Foto: inprofunzime.md

3 Comments

  1. nici nu ma intereseaza
    ei au demonstrat ca nu sunt politicieni care sa faca ceva pentru tara inca in campania prezidentiala cu show-uri ieftine cu candidat unic dupa ce au colectat semnaturi pentru alegerea directa a preseedintelui!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*