PAS vrea transparență totală pe raportul final KROLL

Președinta PAS, Maia Sandu, a adresat o scrisoare Băncii Naționale a Moldovei (BNM) în care a cerut prezentarea și/sau publicarea versiunii complete a Raportului Kroll 2.

Potrivit PAS, sinteza raportului de investigație, publicată la 21 decembrie 2017 de BNM, nu este în măsură să ofere societății răspunsuri exhaustive cu privire la toți cei care au participat la așa-numitul „jaf al secolului”, soldat cu dispariția din cele trei bănci a aproximativ unui miliard de dolari SUA, sumă ulterior transformată în datorie publică.

În scrisoarea adresată BNM, Maia Sandu face trimitere la mai multe legi și convenții internaționale care vine în sprijinul acceptării publicării raportului final despre investigația fraudei bancare al companiilor Kroll și Steptoe & Johnson.

Foto: unpaspentru.md

2 Comments

  1. Si noi am fi vrut ca Maia sa fie mai transparenta, asa cum a promis la inceput. Dar ea nici macar nu vrea sa admita ca a fost in PLDM.

  2. PAS astfel de parca ar cere arestarea Maiei )) De unde cred restul membrilor PAS ca Maia finanteaza acest partid, daca nu din miliard?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*