PCRM nu oferă sprijin nici pentru Maia Sandu: e controlată din afara țării și, anterior, a îndeplinit ordinele guvernării

Lideri PCRM au anunțat, marți, într-o conferință de presă că nu o vor susține în turul doi de scrutin pe Maia Sandu de la PAS pentru funcția de președinte pentru că este controlată din exterior, că ar fi încăpățânată și că ar fi îndeplinit, anterior, ordinele guvernării pentru a distruge sistemul educațional cu scopul de crea o generație de tineri manipulabili.

„Maia Sandu a făcut totul pentru a distruge sistemul educațional, pentru ca aici, în R. Moldova, să rămână doar cei care nu pot analiza, care nu pot gândi critic. Iar asta pentru ce? Ea îndeplinea ordinele guvernării, ea îndeplinea ordinele atât a liberal-democraților, cât și a PD, fără nici o remușcare, pentru ca în R. Moldova să rămână cei care, în lipsa posibilităților și lipsa accesului la școli, la educație, sunt mai ușor de manipulat”, a declarat Inna Șupac, președinta fracțiunii parlamentare a PCRM.

Și deputatul comunist, fost consilier prezidențial, Oleg Reidman a declarat, marți la o conferință de presă, că Maia Sandu este o persoană dependentă de forțele din exterior, care nu va putea acționa independent, fiind și „un om încăpățânat”.

Captură europalibera.org

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*