PCRM nu va avea candidați pentru Primăriile Chișinău și Bălți; Comuniștii cheamă populația să boicoteze alegerile

Partidul Comuniştilor din RM (PCRM) nu îşi va înainta candidaţi la alegerile locale anticipate din 20 mai în Chişinău şi Bălţi şi îndeamnă alegătorii să „ignore aceste alegeri, demonstrând astfel dispreţul profund față de politicienii sătui şi guvernarea coruptă”.

Despre aceasta se menţionează într-o declarație adoptată de Comitetul Central al PCRM, care este convins că „jocul „de-a alegerile” este inițiat de regimul mafiot corupt cu un singur scop principal: mobilizarea și testarea resurselor administrative înainte de alegerile parlamentare viitoare”.

„Indiferent de cine ar fi ales în aceste alegeri, mandatul său se va reduce la câteva luni, până la alegerile locale din 2019. Alegerile stabilite de regimul uzurpator nu au nimic de-a face cu dorința de a corecta în mod fundamental situația catastrofală din localităţi. Este clar că într-o perioadă atât de scurtă, neavând sprijinul consiliilor locale şi bugetele anuale fiind deja aprobate, niciun primar nu va reuşi să rezolve chiar şi cele mai elementare probleme”, se menționează în declarația PCRM, citată de Infotag.

Comuniștii consideră că pe agendă nu vor fi incluse problemele de dezvoltare sau soluționarea celor mai acute probleme ale oraşului, ci diferite evenimente politice și intrigi, vor fi încercate noi scheme de fraudare ca „exerciţiu de încălzire” înainte de cursa parlamentară. Dezbinarea societăţii moldoveneşti se va menţine și se va agrava, iar alegătorii vor fi înșelați din nou, consideră comuniștii.

Foto: omg.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*