PDM cere investigații europene! Sunt vizați Andrei Năstase, Maia Sandu și PLDM

PDM a depus la sediul Delegaţiei UE în RM o petiţie însoţită de peste 100 de mii de semnături prin care se solicită sprijinul instituţiilor europene în verificarea eventualelor legături ale fostei guvernări PLDM, dar şi ale politicienilor Maia Sandu şi Andrei Năstase cu frauda bancară din anii 2013-2014.

Petiţia semnată de peste 100 de mii de moldoveni precizează că investigaţiile preliminare privitoare la frauda bancară menţionată au indicat că schemele financiare ilegale au avut loc inclusiv pe teritoriul UE, de unde rezultă nevoia unei cercetări inclusiv la nivel european.

În textul petiţiei se mai arată că există indicii serioase că PLDM, pe lista căruia Maia Sandu a candidat în alegeri, a fost finanţat în campania electorală din 2014 cu bani proveniţi din frauda bancară, dar şi că protestele de stradă organizate în anul 2015 de către Andrei Năstase au fost susţinute financiar din aceeaşi sursă.

Petiţia solicită și verificări la nivel european privind relaţiile Fundaţiei „Open Dialog”, suspectată de a fi livrat armament în regiunea ucraineană Donbas, cu liderii PAS şi PPDA, Maia Sandu şi Andrei Năstase.

Foto: pdm.md

3 Comments

  1. din moment ce sunt finantati de open dialogue din banii lui Platon – evident ca sunt complici!!!

  2. Sa fie buni si sa raspunda pentru actiunile lor! Coroana de sfinti demult le-a cazut si incepe sa se vada cine sunt cu adevarat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*