PDM: Important e ca Bălțiul și Chișinăul scapă de captivitatea haosului şi corupţiei

Partidul Democrat din Moldova va face o evaluare a situaţiei din municipiile Chişinău şi Bălţi, inclusiv bazată pe sondaje de opinie, pentru a vedea ce aşteptări au locuitorii de la viitorii primari, iar ulterior va decide modul în care formaţiunea va participa la probabilele alegeri locale anticipate.

Subiectul a fost examinat în şedinţa formaţiunii, în contextul demisiei edililor celor două municipii.

Purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, a declarat în cadrul briefingului tradiţional de după şedinţă, că în viziunea PDM este foarte important faptul că aceste două municipii din R. Moldova scăpă de captivitatea haosului şi corupţiei, iar oamenii sunt lăsaţi să-şi aleagă primari care în sfârşit să facă treabă.

Vitalie Gamuraru a mai declarat că liderul PD a cerut ca organizaţiile partidului din cele două localităţi să vină, în termen de o săptămână, cu o analiză pe această temă, iar în funcţie de rezultate, se va lua o decizie finală care va fi comunicată public.

Foto: sputnik.md

2 Comments

  1. Cam nustiu cine o sa se apuce de aceste doua orase dupa ce pina recent au activat doi corupti. Au transformat aceste orase in ce le-a fost lor draga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*