Pistrinciuc: PLDM are candidați pentru alegeri, dar nu-i anunță deocamdată

PLDM are candidați pentru următoarele alegeri parlamentare, dar deocamdată nu îi anunță pentru că există riscul ca aceștia să fie supuși unei campanii de denigrare. Astfel a lăsat să se înțeleagă vicepreședintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, în cadrul emisiunii Adevărul Live.

„Noi avem deja candidați pentru alegeri, dar nu o să-i anunțăm acum fiindcă ei, cum o să fie anunțați, o să vedeți știri peste 2-3 zile că unuia i-a fost găsit ceva în portbagaj, altuia în buzunare, al treilea e terorist etc. O să fie imediat neutralizați”, spune deputatul.

Potrivit lui, aceeași soartă i-ar aștepta și pe candidații altor partide de opoziție – PAS, PPDA, PL. „În 2-3 zile pe cei care sunt mai de perspectivă îi devorează”, consideră liberal-democratul. Deputatul spune că s-au făcut sondaje în raioane pentru a vedea care sunt liderii de opinie din regiuni, pe care a putut, cei de la putere i-au atras de partea lor, iar cei care nu s-au lăsat influențați – ar avea probleme. „Potențialii lideri regionali, care pot să candideze pe anumite circumscripții sunt imediat anihilați”, spune Vadim Pistrinciuc.

Foto: pldm.md

2 Comments

  1. Nu îi anunță pentru că nu îi are! Un partid dacă are candidați potriviți, mereu va spune cine sunt și nu va ascunde până în ultima clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*