PL: Șalaru a avut o strategie de PR comună cu Dodon; Șalaru: PL s-a conformat cerințelor lui Dodon

Un comuniat al Partidului Liberal precizează că lui Anatol Șalaru i-a fost retras sprijinul politic în Guvern pentru „comportamentul nestatutar” al acestuia din ultimele 3 luni și încercările lui de a destrăma fracțiunea parlamentară liberală și partidul.

PL susține că unora li s-a propus bani și diferite favoruri. De asemenea, PL susține că în toată această perioadă, Anatol Șalaru în coordonare cu câteva portaluri de știri din R. Moldova și România a coordonat apariția mai multor articole sponsorizate în care erau denigrate persoane publice din PL. În plus, Anatol Șalaru este acuzat de faptul că în ultimele două luni a avut o strategie de PR comună cu Igor Dodon prin care ultimul era informat sistematic de agenda și acțiunile PL.

Liderul PL, Mihai Ghimpu a declarat aseară la PRO TV Chișinău că a semnat deja un demers către premierul Pavel Filip prin care îi solicită să facă demers la Președinte pentru ca să-l elibereze din funcția de Ministru al Apărării pe Anatol Șalaru.

În replică, Anatol Șalaru a declarat la „Europa Liberă” că regretă faptul că președintele Mihai Ghimpu și-a pus ambițiile și interesul lui personal mai presus decât binele partidului, și a considerat o trădare faptul că a fost criticate de câteva ori de el.

Șalaru califică decizia Biroului Politic al PL de a-i retrage susținerea în funcția de Ministru al Apărării drept conformare la cerințele lui Igor Dodon.

Foto: pl.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*