Plahotniuc explică de ce evită să se confrunte la TV cu Maia Sandu

Liderul PD, Vlad Plahotniuc, căruia Maia Sandu, președintele PAS, i-a adresat o invitație pentru o confruntare TV, susține că oamenii așteaptă rezolvarea problemelor, dar nu să urmărească pe la televiziuni confruntările oponenților politici.

„Eu cred că opoziția este deranjată de faptul că începem să rezolvam probleme sensibile ale societății și încearcă sa ne oprească, de teamă să nu continue evoluția noastră pozitivă în sondaje. Oamenii asta așteaptă de la partidul aflat la guvernare, să-i asculte și să le rezolve problemele, să se implice în acest lucru, nu să stea pe la televiziuni și să se lupte cu oponenții politici prin declarații necontenite și promisiuni”, a declarat Plahotniuc într-un interviu pentru Ziarul național.

„Amintiți-vă că, în discursul meu când am fost ales președinte al PDM, am făcut o singură promisiune, dar una mare și importantă, că partidul nostru se va apropia tot mai tare de cetățeni și le va rezolva problemele. Asta facem și asta vom face, acesta e principalul nostru obiectiv”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Luna trecută, Maia Sandu l-a invitat pe Vlad Plahotniuc, prin intermediul rețelelor de socializare, la o dezbatere publică, menționând ironic că la dezbateri liderul democrat „poate veni cu prompterul, dacă altfel nu poate”.

Foto: pdm.md

1 Comment

  1. pur si simplu nu-i da importanta, iar Maia continuind sa planga la toate posturile si se aliaza cu Nastase – in final o sa rezulte ca oamenii n-au sa o perceapa la serios!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*