Plahotniuc nu dă nici o garanție echipei lui Filip

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc nu dă nici o garanție membrilor Guvernului recent remaniat. Democratul a declarat într-un interviu pentru deschide.md că PDM nu dă garanții că miniștrii se vor afla în funcții până la sfârşitul mandatului acestui Guvern.

„PDM nu dă astfel de garanţii nimănui. Garanţia rămânerii în funcţie este dată de rezultatele care se obţin. Miniştrii ştiu bine asta. În primăvară vom evalua din nou activitatea fiecărui minister şi nu este exclusă o nouă remaniere, deşi sper să nu fie cazul”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Democratul a menționat că două-trei luni ar fi suficiente să se vadă dacă activitatea unui minister este eficientă sau dacă ministrul se ocupă mai mult de politică sau de imagine personală, în loc să livreze rezultate concrete oamenilor.

Vlad Plahotniuc spune despre actualul Guvern că „este o formulă foarte potrivită pentru priorităţile ţării, este formula guvernamentală cu cea mai puternică expertiză profesională din ultimii ani”.

Foto: deschide.md

3 Comments

  1. totul depinde de miniștri, eu cred că Plahotniuc are interesul Guvernul să fie productiv nu să acorde funcții de dragul funcțiilor ))

  2. Cum poti sa dai careva garantii daca nu stii care o sa fie rezultatele activitatii acestui guvern. Da, sunt careva miscari importante in aceste sens dar nu este destul.

  3. Dar ce Plahotniuc e alde Mocanu sau Baba Vanga? Nu se stie cum vor lucra cei din guvern acum, daca vor da gres cu siguranta vor ajunge acolo unde sunt si cei demisi pin acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*