Planurile lui Plahotniuc

Liderul democrat, Vlad Plahotniuc nu are intenția de a prelua funcția de premier și nu pretinde nici la alte funcții.

Afirmații în acest sens Plahotniuc a făcut în cadrul unui interviu pentru deschide.md.

Întrebat dacă PD va rămâne la guvernare după alegerile din acest an, se gândește la preluarea funcţiei de premier, Plahotniuc a declarat: „Nu am astfel de planuri, nu doar în ceea ce priveşte funcţia de premier, dar nici referitor la alte funcţii”.

Vlad Plahotniuc a spus că își propune ca din funcţia de lider al PDM să sprijine buna guvernare şi dezvoltarea ţării. Plahotniuc susține că își dorește să contribuie şi la o schimbare a modului în care se face politică, o schimbare de atitudine a politicienilor faţă de cetăţeni.

Anterior, presa a vehiculat în mai multe rânduri că Vlad Plahotniuc ar urmări să preia funcția de prim-ministru, iar actualul premier Pavel Filip ar fi urmat să-i cedeze mandatul.

Foto: captură video

2 Comments

  1. Plahotniuc deja de vreo 10 ori a spus că nu vrea funcția de premier și că Filip își va duce la bun sfîrșit mandatul pentru că face treabă bună, chiar nu văd de ce unii speculează cu aceste informații !

  2. Omul asta va limpezi apele in asa sens incit vor iesi cetatenii in strada si vor cere ca el sa fie prim-ministru ia sa vedeti ce intorsatura de realitate va face acest om.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*