Platforma DA și PAS crează o platformă comună pentru alegerile din 2018

Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma Demnitate și Adevăr au anunțat, luni, crearea unei platforme a forțelor pro-europene în baza căreia cele două formațiuni vor participa și la alegerile parlamentare din 2018.

Liderii celor două formațiuni, Maia Sandu și, respectiv, Andrei Năstase, au precizat că această platformă reprezintă formalizarea colaborării celor două formațiuni, anunțată cu aproximativ o lună în urmă.

„Sub umbrela platformei ne propunem să aducem toate forțele europene și antioligarhice, dar și reprezentanți din afara politicului, persoane respectate în societate. Prin aceasta vrem să creștem încrederea cetățenilor că împreună vom reuși să aducem Moldova pe făgașul normalității”, a declarat maia Sandu, citată de Radio Chișinău.

Tot în baza acestei platforme vor fi desemnați candidații la alegerile parlamentare a căror integritate va fi verificată minuțios, au precizat cei doi lideri.

„Prin asta ne angajăm să demontăm regimul criminal care a ruinat țara noastră. În mod principial colaborarea se va produce în perspectiva participării la următoarele alegeri parlamentare”, a declarat Andrei Năstase.

Foto: fb.com

4 Comments

  1. H(…) dar nu platforma. Ei au uitat sa mentioneze ca in acest bloc va intra si PLDM, PSRM si chiar Usatii.

  2. Ambii lideri politici au un trecut negru, ambii au fost si sunt sub influenta fugarilor si talgharilor care astazi rapsund in fata legii. Maia subaltera lui Filat care ne-a lipsit de miliard, iar Nastase subalterul lui Topa, care este fugat in Germania! Rusine sa va fie.

  3. Tanda și Manda! Oricum din câte am văzut nu are echipă în teritoriu, așa că mari șanse nu prea au.

  4. Nimic nou sub soare… a mai rămas să se alăture PLDM, Usatîi șiDOdon și s-au strânstoți debilii care au furat miliardul și care acum sunt finanțați de banii Rusiei

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*