PLDM a spus când ar dori să fie organizate alegerile prezidențiale

Alegerile prezidenţiale nu trebuie să fie tergiversate şi cel mai bine ar fi să se desfăşoare în luna iunie.

O declarație în acest sens, potrivit IPN, a făcut Vadim Pistrinciuc, vicepreşedintele PLDM, în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune.

„Noi vom face demersurile necesare, dar foarte puţin probabil că vom fi auziţi. În acest caz vom deveni mai zgomotoşi”, a declarat Pistrinciuc.

PLDM, a spus Pistrinciuc, ar putea să înainteze la prezidenţiale propriul candidat, dar, cel mai probabil, că va face alianţă cu alte partide şi va susţine un candidat comun.

Foto: pldm.md

2 Comments

  1. Pistrinciuc crede cumva ca Filat o sa scape de parnaia prin a candida la functia de Presedinte? nu cred, Shor era in arest la domiciliu, si a intrat deodata in conlucrare cu ancheta prin autodenuntul sau, astfel era martor, si este… Iar Filat este invinuit. Asa ca, PLDM – aurevoir.

  2. Eu consider ca o campanie electorala nu este binevenita la moment, in primul rand avem unele responsabilitati fata de UE, anume implementarea reformelor, aceste reforme sunt necesare nu numai pentru a primi finantare din partea europenilor, dar si pentru a intari relatiile bilaterale cu statele membre a organizatiei. O campanie electorala ar tublura apele si mai mult, ar stirni un alt val de instabilitate politica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*