PLDM vede în Andrei Năstase elixirul supraviețuirii sale

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) se declară onorat că a pus umărul la „victoria extraordinară” a dreptei politice din R. Moldova în alegerile din Chișinău.

„Suntem împreună arhitecții unei noi speranțe. Avem certitudinea că acesta este începutul unei victorii care ne așteaptă în viitor”, se menționează într-o declarație a PLDM.

Potrivit unei declarații a PLDM, „istoria ne pregătește o nouă șansă”.

„Victoria lui Andrei Năstase este începutul unui nou ciclu politic pe care trebuie să-l administrăm cu mare grijă. Avem obligația de a reda cetățenilor statul cu toate instituțiile sale”, se spune în declarație.

Partidul din care a făcut parte fostul premier, Vlad Filat, afirmă că acum va trebui depusă o muncă titanică pentru a reclădi tot ce a fost demolat de „politicienii imorali și iresponsabili”.

Liderul PPDA, Andrei Năstase, care a fost sprijinit de PAS și PLDM, a oținut victorie în turul doi al alegerilor pentru funcția de primar al Chișinăului, care au fost organizate la 3 iunie a.c.

Foto: pldm.md

3 Comments

  1. Sa inteleg ca in Maia au pierdut increderea!S-a demonstrat ca PPDA are echipa mai puternica si ca Nastase e mai bun politician si lider decat Maia Sandu! Uite ca echipa din PLDM nu mai cred in ea si in eliberarea lui Filea!

  2. Of, cind ii aud pe astia din PLDM imi vine sa vomit!S-au apucat acum sa il linga pe Nastase numai numai sa isi pastreze un loc in politica sau fac asta la indicatiile lui Filat care inca mai are legaturi cu Topa si Nastase?

  3. Pentru un partid mort politic ca PLDM-ul nu mai există nici un fel de elixir. Mai ales că la cât e de compromis și Năstase, apoi pe ambii îi așteaptă moartea politică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*