Premierul Filip despre intenția de demisie a ministrului Justiției, Tănase

Șeful Cabinetului de Miniștri a declarat la începutul ședinței de azi a Guvernului că regretă foarte mult faptul că Alexandru Tănase intenționează să-și dea demisia din funcția de ministru al Justiției.

Premierul a afirmat că Tănase este un profesionist și într-o perioadă scurtă de timp a demonstrat că poate face foarte multe.

„Este o decizie pe care o respect. A fost un mod de a răspunde la atacurile de denigrare împotriva sa și de a proteja Guvernul de Consecințele acestor atacuri”, a menționat Pavel Filip, care a precizat că Tănase avut și suportul politic al PD.

Alexandru Tănase a anunțat duminică într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare că demisionează din funcția de ministru Justiției. Anunțul de demisie a fost făcut în contextul publicării unei înregistrări telefonice dintre el, pe atunci președinte al Curții Constituțional, și omul de afaceri Veaceslav Platon, care a fost condamnat pentru spălare de bani.

Foto: gov.md

3 Comments

  1. nu cred ca trebuie sa demisioneze doar datorita faptului ca banditul nr.1 din CSI a incercat sa-i inculpe ceva actualului ministru!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*