Previziuni sumbre ale unui fost premier pentru viitorul prezidențial al lui Dodon 

Președintele Igor Dodon nu-și va duce mandatul până la capăt așa cum se configurează situația în prezent.

Fostul premier Ion Sturza a declarat la TVC21 că referitor la acest lucru deja sunt semnale foarte fin transmise în spațiul public.

„Un impeachment în Parlament, o decizie de confirmare a Curții Constituționale și, eventual, chiar și anihilarea lui ca persoană fizică în stilul Vlad Filat”, spune Ion Sturza, citat de IPN.

În opinia lui, aceasta este o pistă extrem de periculoasă. „Nu trebuie atins Igor Dodon, decât doar în caz de maximă trădare națională”, spune ex-premierul.

Fostul premier consideră că în prezent în spatele președintelui sunt aproape 70% din populația R. Moldova, o masă de oameni care ar trebui gestionată după anihilarea lui.

„Eu cred că trebuie să-l combatem în discurs public, în luarea de atitudine, în decizii ale Parlamentului care ar reacționa prin demersuri în calitate de instituție politică, dar să nu mergem pe o filieră de criză maximală care poate să ducă la o confruntare foarte dură între adepții și anti-adepții lui Dodon în Republica Moldova”, a declarat ex-premierul.

Foto: romaniatv.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*