Putin ar putea fi gelos! Dodon se pregătește de o vizită în SUA

Președintele Igor Dodon va efectua o vizită în SUA, care ar putea să se producă în perioada 1-8 iulie a.c. Despre acest fapt, Dodon a discutat azi cu ambasadorul american James Pettit.

Dodon va merge în SUA nu la invitația autorităților americane, ci la invitația lui Brian Brown, președintele Organizaţiei Internaționale pentru Familie.

Șeful statului moldovean a menționat că în cadrul vizitei în SUA intenționez să aibă întrevederi cu reprezentanți ai Guvernului, membri ai Congresului și conducerii de vârf a SUA, cu reprezentanții instituțiilor media, dar și cu reprezentanții organizațiilor de experți.

„Reiterez faptul că R. Moldova trebuie să aibă un dialog continuu atât cu Estul, cât și cu Vestul, să dezvolte relații de prietenie, comerciale, bilaterale și multilaterale în interesul țării noastre”, a menționat Dodon pe o rețea de socializare.

Igor Dodon și ambasadorul James Pettit au discutat despre situația politică din ţară, alegerile locale și cele parlamentare, precum și despre relațiile bilaterale moldo-americane.

Foto: presedinte.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*