Renato Usatâi despre prietenii săi din serviciile secrete

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatâi, s-a lăudat într-un interviu oferit unei publicații din Rusia că are prieteni în servicii secrete din mai multe țări, inclusiv din Rusia, R. Moldova și România.

„Eu am prieteni în MAI, în ministerul Agriculturi și, probabil, în FSB”, a spus Usatâi.

Liderul PN a mai spus că are cunoscuți „peste tot locul”.

„Am cunoscuți în serviciile secrete din România și Moldova. Eu trăiesc conform principiului: ne imei sto rublei, a imei sto druzei (mai bine o sută de prieteni, decât o sută de ruble – n.r.), iar eu îi am în multe țări ale lumii”, a declarat Usatâi.

Amintim că organele de drept din Moldova l-au anunțat pe Renato Usatâi în căutare internațională în luna octombrie 2016. El este bănuit că ar fi comandat omorul bancherului rus Gherman Gorbunțov, care a supraviețuit unui atentat produs în 2012. Renato Usatâi respinge acuzațiile și declară că dosarul are tentă politică.

Foto: fb.com

4 Comments

  1. De FSB n-am nici un dubiu, avand in vedere ca a fost implicat si el in spalarea miliardelor rusesti impreuna cu Platon. Spalarea miliardelor a fost organizata de 2 coloboratori de FSB si deja ca intermediari la noi a fost Platon si Usatii.

  2. Asta despre alde rebeata care cumpara si vind armament ca pe fructe si legume ? Pareta rea este ca nuii cred in asa tontalai fara ca sa ceara prea multe, citeva cintece si e destul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*