Renato Usatîi ar putea să plece din politică

Dacă reprezentanții Partidului Politic Partidul Nostru pierd alegerile din Bălți, liderul formațiunii, Renato Usatîi, va pleca din politica moldovenească. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.

Liderul PPPN susține că actualmente ratingul formațiunii politice pe care o conduce este cu mult mai mare decât al altor partide și dacă va pierde alegerile, înseamnă că scrutinul nu a fost unul corect. De asemenea, Renato Usatîi consideră că la momentul actual candidatul Nicolai Grigorișin are mari șanse să câștige din primul tur alegerile noi din municipiul Bălți. Aceasta dacă va fi lăsat până la urmă în cursa electorală. Renato Usatîi nu exclude că acesta ar putea fi exclus pe ultima sută de metri din campania electorală.

În ceea ce privește scrutinul din capitală, Renato Usatîi îndeamnă locuitorii Chișinăului să voteze pentru oricine dintre candidați cu excepția celor ai Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat.

Foto: fb.com

3 Comments

  1. Da lasa sa plece odata! Zae*** acest balabol! Nu a facut nimic cu folos in Moldova, doar cu fufurlica umbla! Oamenii din Balti toata viata il vor tine minte pentru toate pacatele facute de el!

  2. Cred ca nu o sa plinga nimeni dupa el. Pacat numai ca a fugit la Moscova si nu a mai dat socoteala pentru faptele sale.

  3. #Balabol. Și nu cred până nu văd! Prea cu poftă a stors Usatîi bani din Moldova și în special Bălți ca să lase totul așa ușor și să plece din politică.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*