România și R. Moldova rup barierele comucaționale

Luni, la București, a avut loc inaugurarea Consiliului Consultativ Mass-Media România-Republica Moldova, informează Puterea cu referire la mass media din România.

Evenimentul a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Externe al României.

Consiliul Consultativ Mass-Media este o inițiativă a Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni şi urmăreşte să creeze un cadru instituţional care va avea, în principal,  rolul de a implementa spaţiul comunicațional comun între România și Republica Moldova.

Membrii Consiliului Consultativ sunt reprezentanți ai canalelor de informare în masă din România și R. Moldova, membri ai societăţii civile și experţi în comunicare și se vor întruni alternativ, la Bucureşti şi la Chișinău.

În cadrul evenimentului a fost desemnat și Secretariatul Consiliului, din care fac parte: Cătălin Giosan (PRO TV Chișinău), Iosif Kălăuz (Kanal D România), Petru Macovei (Asociația Presei Independente), Valentin Buda (Evenimentul Zilei, ediția de Chișinău), Lavinia Șandru (Realitatea TV), Marian Voicu (TVR), Vlad Țurcanu (expert în comunicare), Gabriel Basarabescu (Radio România), Iulia Modiga (InfoPrut).

Secretariatul va fi coordonat de Vlad Țurcanu.

Foto: djei.ie

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*