Sanda Filat s-a lansat în televiziune

Fosta soție a ex-premierului Vlad Filat, Sanda, s-a lansat, duminică, în televiziune la postul „TV7” cu emisiunea „Lumea Sandei”. Prima invitată a Sandei Filat în emisiune a fost democrata Monica Babuc, ministra Culturii.

Despre participarea Monicăi Babuc în emisiune, Sanda Filat spune că, după colaborarea pe care a avut-o în timpul organizării Festivalului Internațional J.S. BACH, a descoperit că în spatele funcției și profesiei sale stă un om sensibil, foarte plăcut și interesant.

Cât despre emisiunile viitoare, proaspăta realizatoare spune că „invitații vor fi din toate domeniile, oameni care fac lucruri interesante, care au o viață interesantă”.

„Când începe campania electorală, voi evita să invit politicieni. Tematica emisiunii nu va fi despre lupta împotriva violentei în familie, cum poate greșit au înțeles unii, ci va fi o emisiune despre oameni, despre ceea ce este interesant în viața lor”, a menționat Sanda Filat pe pagina de Facebook a emisiunii.

Emisiunea „Lumea Sandei” este un produs al Companiei de Producție Televizată „Media Sapiens”, fondată de jurnalista Natalia Morari.

În opinia Nataliei Morari, Sanda Filat nu a avut nevoie de lecții de dicție sau să învețe cum să lucreze cu camera.

Sanda Filat „n-are nevoie de asta, pentru că farmecul ei e în naturalețea pe care o are. Asta este ea adevărată. Asta este lumea ei. Lumea Sandei”, susține Natalia Morari.

Emisiunea „Lumea Sandei” va fi pusă pe post la „TV7” în fiecare zi de duminică, la ora 20:45. Postul „TV7” este controlat de Chiril Lucinschi, deputat liberal-democrat.

Sanda Filat a divorțat de soțul său Vlad în vara anului 2012. Politicianul Vlad Filat s-a recăsătorit cu telejurnalista Angela Gonța de la „PRO TV Chișinău”, care a plecat de la pupitrul știrilor la finele anului trecut. Recent, presa a scris că Angel Gonța ar intenționa să lanseze o emisiune de divertisment. | PUTEREA.info

Captură foto: Privesc.eu

 

1 Comment

  1. o emisiune palida. intrebari plafonate, prezentatoare complexata, pe alocuri jalnica. invitata puternica. un decalaj f. mare intre prezentatoare si invitata. nimic nou nu am aflat din emisiune…
    poate data viitoare…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*