Săraca avocată Ana Ursachi, pe post de finanțatoare de partide

Cu toate că avocata Ana Ursachi a indicat în declarația sa de avere pentru anii 2012-2013 că nu ar fi avut nici un venit, în noiembrie 2014, a donat Partidului Liberal Reformator, la care aderase, suma de 120 mii de lei.

Documente în acest sens a publicat bloggerul Eugen Luchianiuc, care o acuză pe avocată că nu respectă legea prin faptul că nu a indicat în actele oficiale informațiile despre veniturile sale.

„Brusc, în 2014, Doamna avocată a îmbogățit. Tot pe site-ul CEC sunt rapoartele PLR. Iată extras din cel dintre 7 și 20 noiembrie 2014. O sută douăzeci de mii de lei dintr-un BAA. Asta deși în 2012 și 2013 nu a avut niciun venit oficial declarat”, scrie bloggerul.

De menționat că Ana Ursachi a fost inclusă pe locul 2, pe lista PLR. Acum, avocata Ana Ursachi este o aprigă susținătoare a Partidului „Demnitate și Adevăr” și a Partidului Nostru condus de Renato Usatâi.

ana_ursachi ana_ursachi1

Foto: realitatea.md / luchiniuc.com

3 Comments

  1. Dupa cum vad, Topa are grija de toti somerii lui. Ursachi n-are venituri, dar doneaza zeci de mii. Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi ilegalitatile in care este ea implicata. Unde este FISC-ul?

  2. Țopa a avut grija sa o sprijine in toate modurile posibile, si finantare si toate celelalte, dar cu asa avoati mai bine s-ar lepada biroul, aparatoare de hoti si criminali

  3. Pai daca-i apara pe jumatate din platformisti, pentru care este platita de Topa, apoi si pe Petrenco, apoi si pe Usatii… de unde sa nu aiba bani? Baga si ea acuma, sa-si procure vreun locusor caldut daca ajung astia la putere…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*