Sediul PL din Fălești a fost incendiat

Partidul Liberal a anunțat, ieri, că sediul organizației sale din orașul Fălești a fost incendiat de persoane necunoscute. Incendiul s-a produs în după amiaza zilei de miercuri, 27 septembrie.

Formațiunea politică a precizat că incendiul a mistuit actele, mobilierul, calculatorul și imprimanta, drapelele R. Moldova și al UE. PL menționează că poliția din Fălești a constatat că geamul clădirii a fost spart, după care făptașii au adunat toate obiectele în mijlocul birourilor și le-au dat foc.

Partidul Liberal a condamnat acţiunile de vandalizare a sediului său şi și-a exprimat încrederea că  cei implicați în comiterea acestui act vor fi identificați și pedepsiți, conform legii.

În după amiaza zilei de miercuri, 27 septembrie 2017, a fost incendiat sediul Partidului Liberal din orașul Fălești, de persoane necunoscute. Flăcările puse intenționat au mistuit toate încăperile, distrugând actele, mobilierul și aparatele tehnice (calculator, imprimantă etc.), inclusiv simboluri de stat, drapelul Republicii Moldova și al Uniunii Europene.Inspectoratul de poliție Fălești, afirmă că geamul clădirii a fost spart, iar în interior, făptașii au adunat toate obiectele în mijlocul birourilor și le-au incendiat. Partidul Liberal condamnă acţiunile de vandalizare a sediului său şi de distrugere a simbolurilor Republicii Moldova și UE exprimând încrederea că organele abilitate vor investiga cu maximă responsabilitate acest caz, iar persoanele vinovate (organizatorii și executorii), vor fi deferite justiţiei.

Posted by Partidul Liberal on Friday, September 29, 2017

Foto: pl.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*