Șeful Comisiei de la Veneția: Sunt convins că Alexandru Tănase va contribui la promovarea democrației

Preşedintele Comisiei de la Veneţia, Gianni Buquicchio, l-a felicitat pe Alexandru Tănase cu ocazia învestiri în funcția de ministru al Justiției și a menționat că este convins că noul ministru va contribui la promovarea democrației.

„Sunt încântat să aflu că Alexandru Tănase a fost numit Ministrul Justiției Republicii Moldova. Doresc să-l felicit cu ocazia numirii în această funcție importantă. Cunoscându-l pe Alexandru Tănase de mulți ani, apreciez calitățile sale excelente de avocat constituțional. Sunt convins că el va contribui la promovarea democrației, protecției drepturilor omului şi a principiului legii în Republica Moldova”, a declarat Gianni Buquicchio, Președintele Comisiei de la Veneția, într-un comentariu Q Magazine.

Alexandru Tănase a fost felicitat pe pagina sa de Facebook inclusiv de Ministrul Justiției al României, Tudorel Toader, care i-a fost profesor lui Tănase la Universitatea Alexandru Ioan Cuza di Iași.

Foto: Impact TV

3 Comments

  1. Nu prea vreau să mă grăbesc cu laudele, vrem să vedem mișcare și efort din partea dumnealui, dacă nu la revedere.

  2. uitati-va ca Nastase si alti lingai la 2 zile de la numire deja il acuza dar nu ziceau nimic pana in moment ce stateau la usile Comisiei de la Venetia a carei membru este Tanase!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*