Șeful diplomației moldovenești va întreprinde o vizită la București

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu Ambasadorul României în R. Moldova, Daniel Ioniţă, cu care a discutat despre relațiile moldo-române și despre o apropiată vizită la București a șefului diplomației moldovenești.

Cei doi oficiali au efectuat un schimb de opinii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda relaţiilor moldo-române, inclusiv în contextul procesului de integrare europeană a R. Moldova, o atenţie deosebită fiind acordată perspectivelor de dezvoltare a cooperării bilaterale în diverse domenii de interes reciproc.

Tudor Ulianovschi și Daniel Ioniță au confirmat interesul reciproc pentru accelerarea şi diversificarea în continuare a dialogului politic moldo-român, pentru dinamizarea schimburilor comercial-economice şi pentru consolidarea legăturilor cultural-umanitare între cele două ţări.

Totodată, interlocutorii au abordat și subiectul organizării vizitei Șefului diplomației moldovenești la București, Ministrul Ulianovschi reiterând disponibilitatea sa de a vizita România în perioada apropiată.

Foto: mfa.gov.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*