Surprizele din lista lui Dodon

Partidul Socialiştilor din R. Moldova și-a anunțat, duminică, în cadrul unui congres extraordinar, lista electorală a formațiunii pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie.

În listă se regăsesc mai mulți foști fruntași ai Partidului Comuniștilor din R. Moldova.

Astfel, primele poziții vor fi ocupate de Igor Dodon și Zinaida Greceanâi, care a fost premier în timpul guvernării comuniste. În listă mai figurează fostul viceministru al Educației Ion Ceban, de asemenea, fost membru al echipei comuniste; unul dintre fondatorii PCRM, care și-a anunțat recent plecarea din partid Andrei Neguţă, ex-ambasador al Moldovei la Moscova. De asemenea, în listă figurează și fostul ambasador moldovean în Rusia, ex-ministrul de Interne generalul Vladimir Ţurcanu și liderul Partidului „Moldova Unită”, Feodor Gagauz, deputat al Adunării Populare a Găgăuziei, analistul politic Bogdan Ţârdea.

La congresul socialiștilor au fost aprobate Programul anticriză şi Platforma electorală a partidului. Sloganul PSRM în campania electorală este „Moldova are nevoie de altceva!”. La congres au participat circa două mii de delegați. | PUTEREA.info

Foto: Facebook/IgorDodon

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*