Trei moldoveni și-au pierdut viața într-un accident rutier produs în Ucraina

Accidentul rutier în care trei moldoveni au murit și alți cinci au fost răniți s-a produs în această dimineață în apropiere de regiunea Odesa, Ucraina, potrivit  Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI, citat de Puterea.

Este vorba de un autobus de model Setra de pe ruta Cahul-Moscova cu 37 de pasageri la bord, care a derapat de pe traseu în jurul orei 03:00 dimineața, în apropiere de localitatea Stari Maiakî din reg. Odesa.

Trei bărbați au decedat, iar alte cinci persoane s-au ales cu diverse traumatisme. Șoferul autocarului accidentat a fost spitalizat, potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale.

Ministerul de Externe de la Chișinău a anunțat că reprezentanţii Ambasadei R. Moldova la Kiev şi ai Consulatului moldovean de la Odesa sunt în contact permanent cu autorităţile din regiune pentru elucidarea situaţiei şi acordarea asistenţei consulare necesare, precum şi cu familiile pasagerilor.

În cadrul Consulatului R. Moldova la Odesa a fost deschisă „linia fierbinte” +380668711715 (mobil), la care pot apela rudele celor care au avut de suferit în accident.

Foto: dse.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*