Trofeul „Cerbul de Aur” din Brașov, obținut de o tânără de 17 ani; Lidia Isac din RM, printre premianții Festivalului

Marele Trofeu al Festivalului Internaţional „Cerbul de Aur 2018”, care s-a desfășurat la Brașov (România) în perioada 29 august-2 septembrie, a fost obținut de Inis Neziri din Albania. Marele premiu al Festivalului este în valoare de 25 mii de euro.

Premiul I al concursului a fost câştigat de belgianul Olivier Kaye, iar Antonia Gigovska (Macedonia) a câştigat premiul II la Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur”.

Kelly Joyce (Franţa) a fost câştigătoarea Premiului III, iar Ryan O’Shaughnessy (Irlanda) a primit premiul Municipiului Braşov de la primarul oraşului, George Scripcaru.

Damiano Borgi (Italia) a câştigat Premiul Consiliului Judeţean Braşov, iar Raluca Blejuşcă (România) a fost câştigătoarea premiului pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti.

Jurnaliştii prezenţi la ediţia din acest an a Cerbului de Aur l-au votat pe Ovidiu Anton (România), care a câştigat astfel Premiul Presei, iar Premiul Publicului de către Olivier Kaye (Belgia).

Premiul Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radiodifuziune a fost primit de Lidia Isac (Republica Moldova).

La Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” din Brașov au concurat 18 interpreți din 15 ţări.

Foto: fb.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*