Un bărbat din Telenești a fost reținut pentru trafic de influență

O persoană din Telenești a fost reținută în flagrant delict de ofițerii și procurorii anticorupție, fiind bănuită de trafic de influență pentru obținerea permisului de conducere. Acesta a fost recunoscut în calitate de bănuit și reținut pentru 72 de ore.

Este vorba de un bărbat care ar fi pretins și primit 1100 de euro de la un tânăr, sub pretextul că poate influența membrii Comisiei de examinare să evalueze pozitiv cunoștințele și să elibereze permisul de conducere de categoria B.

Pentru că nu s-a ținut de cuvânt, bărbatul fost denunțat la DGT Nord a CNA.

Mai multe măsuri speciale de investigație şi procesual-penale au fost efectuate în vederea acumulării materialului probator, urmare a cărora omul a fost prins în flagrant delict în momentul primirii celor 1100 de euro pretinși, bani transmiși sub controlul CNA.

Dacă va fi găsit vinovat de trafic de influență, bărbatul riscă până la șase ani de închisoare sau amendă de până la 200 mii de lei. Acesta este al 13-lea caz de trafic de influență pentru obținerea permisului de conducere, înregistrat de CNA de la începutul anului.

Foto: cna.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*