Un consultant politic român aruncă BOMBA: Ambasada SUA din Chișinău va fi mutată la București

Consultantul politic român Cozmin Gușă a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Realitatea TV că „niște think tank-uri” care lucrează „aproape de Casa Albă” operează cu ideea ca, în viitor, Ambasada SUA din R. Moldova să fie mutată la București.    

„Există niște think tank-uri foarte prestigioase care unele lucrează aproape de Casa Albă, altele de departamentul de Stat, de CIA, FBI, care operează cu ideea argumentată că în viitor va fi foarte bine dacă va exista o singură ambasadă pentru România și Moldova, la București și în R. Moldova să fie doar un Consulat. Asta e o dovadă a politicii americane să se exprime mai mult lingvistic, apropo de limba română care unește cele două state.

Ăsta e un gest de partner strategic interesat în consolidarea frontului estic al NATO și de fapt a granților Statelor Unite cu lumea post sovietică”, a dezvăluit Cozmin Gușă, potrivit „Evenimentul zilei”.

Consultantul politic a subliniat că existența unor astfel de discuții la Washington este o performanță uriașă pentru România.

Foto: adevarul.ro

5 Comments

  1. Nu cred ca cuvintele acestui român sunt mai puterenice de cât a lui James Pettit, și apoi românii cu românii iar noi cu noi.

  2. Da ce, parcă noi, moldovenii din Republica Moldova, nu suntem tot români ? Dacia era pânî la râul Bugul de Sud. Şi acum în regiunea Odesa şi mai departe sunt o mulţime de sate moldoveneşti. Documentează-te, băiete ! Noi suntem popor moldovenesc, alături de poporul muntenesc, poporul transilvănean (ardelean), ş.a.m.d. Iar ca naţiune toţi aparţinem naţiunii române. Îţi place sau nu, dar aşa e, Serafime. Documentează-te, nu răspândi propaganda !

  3. Kaghebistii pierd teren in MOLDOVA. MOLDOVA si UKRAINA vor fi in orbita occidentului in maxim 50 ani dupa ce fire groase de paianjen vor fi la orificiul din spate de foamea adusa de rusiA in aceste doua tari in ultimii 70 ani….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*