Un partid din România ar putea să se extindă în R. Moldova

Partidul Uniunea Salvați România (USR) intenționează să se extindă în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de deputatul Matei Adrian Dobrovie, într-o emisiunede pe postul 10TV.

„Vreau să fiu mult mai prezent în Republica Moldova, vreau să întreprind vizite acolo, USR are chiar planuri de extindere în R. Moldova, vă spun aici în premieră. Noi trebuie să colaborăm cu forțele din R. Moldova, cu acele forțe pozitive, ale schimbării pozitive, care să introducă acolo niște criterii de integritate, de transparență și să creeze niște instituții funcționale care să aducă o viață mai bună cetățenilor. Ce aș propune pentru 2018 e că exact această relație a decidenților din România cu cetățenii Republicii Moldova să fie directă, să nu mai fie intermediată prin aceste partide care vremelnic se află la guvernare”, a declarat Dobrovie.

Potrivit parlamentarului, USR se află în bune relații cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) și cu Partidul Platforma Demnitate și Adevar (PPDA). Dobrovie a declarat că, posibil, USR va încheia niște acorduri de colaborare cu cele două partide.

Foto: epoch-times.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*