Unde a dispărut și cu ce se ocupă Valeriu Streleț

Fostul premier liberal-democrat Valeriu Streleț s-a implicat în afaceri, de aceea s-a retras de la șefia PLDM. A confirmat acest fapt Valeriu Streleț pentru „Pro Tv Chișinău”.

Reamintim că Valeriu Streleț deține firma „Bioprotect” SRL, unul dintre cei mai mari importatori şi distribuitori de chimicale din R. Moldova.

După arestarea lui Vlad Filat, la 15 aprilie 2015, Valeriu Streleț, vicepreședinte al partidului, a preluat, practic, șefia PLDM. Însă după învestirea Guvernului Filip, Streleț a dispărut din viața publică și politică.

Încă în luna martie, potrivit tribuna.md, Consiliul politic al PLDM ar fi votat un nou președinte interimar, care este asigurat prin rotaţie de fiecare dintre vicepreşedinții partidului.

Astăzi, vicepreședintele PDLM, Vadim Pistrinciuc a dezmințit informațiile apărute ieri în presă potrivit cărora el ar exercita funcția de preşedinte interimar al partidului. Pistrinciuc a explicat că statutul formațiunii nu prevede o asemenea funcție și că vicepreședinții PLDM moderează prin rotație ședințele de la partid.

Foto: gov.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*