Unirea face Puterea! Apel de mobilizare generală a unioniștilor din R. Moldova

Alianța pentru Centenar a anunțat mobilizarea generală pentru principala manifestație de la Chișinău dedicată Zilei Naționale a României, programată pentru ziua de 2 decembrie.

În această zi, ora 14.00, din fața monumentului domnitorului Ștefan Cel Mare și Sfânt din Chișinău, va porni Marșul Unirii, acțiune care, potrivit organizatorilor, vine să reamintească despre faptul că, la 99 de ani după Marea Unire din 1918, Basarabia, prima dintre provinciile românești ce și-a anunțat Unirea, rămâne azi nedreptățită și izolată de patria mamă România.

Marșul Unirii va aduna sub cele trei culori ale tricolorului românesc pe toți cei care, consideră dezideratul unirii ca fiind unica soluție viabilă și unicul proiect de țară ce poate schimba soarta întregului neam românesc.

Prin această acțiune, organizatorii doresc să reafirme că mișcarea unionistă este cea mai mare, dinamică și tânără mișcare socială la ora actuală în R. Moldova, dar și pentru a da un semnal clasei politice că unirea este unica șansă reală pentru integrarea R. Moldova în familia țărilor europene.

Foto: infoprut.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*