Prietenie politică: Usatâi și Jirinovski | foto

Controversatul om de afaceri Renato Usatâi nu-și camuflează admirația față de ultranaționalistul rus Vladimir Jirinovski cu care s-a întâlnit și a discutat referitor la „colaborare”, notează Puterea.info.

„Capacitățile intelectuale, tenacitatea și perseverența acestui om i-au determinat drumul său în viață, dar și realizările obținute. Personalități ca Vladimir Volfovici nu pot să nu te încânte! Am avut o întâlnire cu el, în cadrul căreia am discutat despre cooperarea noastră. Vladimir Volfovici m-a asigurat că pot conta întotdeauna pe un sfat prietenesc și sprijin politic”, a scris Renato Usatâi pe pagina sa de Facebok.

Anterior, Renato Usatâi și-a exprimat admirația față de președintele belarus Alexandr Lukașenko.

Usatii_Jirinovski_fb

Foto: ru1.md

7 Comments

  1. Mdaaa, ce te poate incinta la un asemenea individ eu nu inteleg? Cum toate un sustinator al razboiului, al terorii, al omorurilor din Donbas sa te fascineze, cum??

  2. ma uit eu la individul asta de Usatii si parca plinge inchisoarea dupa el ))) sirinovschii ii un promotor de nationalism rus si separatismului pe la Donbass si Crimeea da asta umbla pe la el.

  3. Da nu na? cum way poti sa il venerezi pe mizeria asta care spune ca ucrainenii trebuie nimiciti? care vrea singe si razboi in toata Europa care vrea sa atace Tarile Baltice? care spune deschis ca Rusia trebuie sa bage militari mai multi in Transnistria ca sa fie pregatita sa atace Moldova, ha ?

  4. Doi clouni, care plac publicului pentru declaratiile lor amuzante, da ca politicieni ei sunt 0, ba si mai rau promoveaza in societate prin intermediul tv-uli prostia si fanatismul politic.

  5. Jirinovschi doar acum o saptamina ne spunea s anepregatim de razboi, si acum deja vedem si prin cine Moldova se va confrunta cu conflicte militare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*