Andrei Năstase se va opune Washingtonului?

Analistul politic, Petru Bogatu consideră că recentele declarații ale ambasadorului american la Chișinău, James Pettit, că după alegerile parlamentare din R. Moldova o largă coaliție pro-europeană este inevitabilă sunt, de fapt, o reacție la afirmațiile liderului PPDA, Andrei Năstase, care a declarat că exclude orice alianță cu PDM.

„Ambasadorul american lasă să se întrevadă că la ora actuală cursul pro-occidental, de bine, de rău, este menținut de PDM și de aceea, actuala formațiune de guvernământ ar urma să facă parte dintr-o viitoare coaliție pro-occidentală”, a menționat Bogatu la Prime tv.

„Cine se opune din start unei alianțe cu toate forțele proeuropene care vor intra în Parlament, inclusiv cu PDM, acela urmărește de fapt alte scopuri decât salvarea cursului european”, conchide la acest subiect Petru Bogatu.

Foto: captură video

3 Comments

  1. Nu se va opune, el deja primese un sut in funt impreuna cu colega sa Maia, in SUA nu sunt prosti sa creada in povesti la vatra sobei pe care le promoveaza ei.

  2. Andrei Nastase impreuna cu Usatii si Maia l-au facut presedinte pe pro-rusul Dodon. Acum recent pro-rusii l-au facut primar pe Nastase, respectiv nu poate un am care apartine Kremlinului sa intre in discutii cu reprezentantii americani sau europeni.

  3. Năstase e un prostălan, care se contrazice singur pe el, deja mii jale de el, în curând va fi un trup politic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*