DOC. Victoria lui Filip în fața lui Dodon! Șeful statului a semnat decretul de numire a noului ministru al Justiție

Președintele Igor Dodon a semnat decretul de numire în funcție a noului ministru al Justiției, Victoria Iftodi. Șeful statului a spus că a decis să semneze documentul după discuțiile cu prim-ministru Pavel Filip și cu Victoria Iftodi.

„O cunosc personal de foarte mult timp pe doamna Iftodi. Cred că este una dintre puținele persoane, recomandate de majoritatea parlamentară pentru funcția de ministru, care ar corespunde criteriilor de integritate, persoană care sper că se va impune și va promova reformele necesare în justiție”, a menționat Igor Dodon.

Amintim că Victoria Iftodi, fost judecător al Curții Constituționale, a fost propusă la funcția de ministru al Justiției de către PD, după ce și-a dat demisia Alexandru Tănase.  Președintele Igor Dodon a semnat decretul privind demisia lui Tănase la 13 martie.

Foto: presedinte.md

2 Comments

  1. Dacă Dodik și de data asta și-ar fi făcut de cap și ar fi călcat Constituția în picioare, risca nu doar să fie suspendat dar chiar demis !

    • Mina moscovei e Dodon iata ce, un homo sovieticus. Este un ipocrit acest Dodon-icus. Sa fie lui bine. Pacat ca romanii mai batrini mai cred in “perioada de aur” a Moldovei comuniste, tinuta in brate de rusi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*