VIDEO. 3,45 ore la planking, record mondial stabilit în SUA de o moldoveancă

tvrmoldova.md

O moldoveancă stabilită în Statele Unite a reuşit o performanţă considerată imposibilă. Tatiana Verega renumită pentru succesele sale în lumea dansului, în special în SUA unde locuieşte, a înregistrat un record mondial la planking.

Deocamdată recordul încă nu a fost înregistrat în Cartea Recordurilor lui Guinness. Tânăra a stat în poziţia plank timp de 3,45 ore.

Tatiana şi pus ca scop să înregistreze record în planking în timp ce lansează colectarea de fonduri pentru programul „Galveston Chance to Dance”, un program de dans pentru tineret sponsorizat de Tatiana Verega şi studioul ei de dans din America, DLS Dance, scrie tvrmoldova.md. Fondurile vor contribui la acoperirea costurilor aducerii instructorilor profesionişti, în afara statului, pentru a lucra cu dansatori tineri în atelierele de vară.

Nu este prima dată când Tatiana se evidenţiază datorită provocărilor care şi le pune. Înainte de a înregistra acest record, ea s-a evidenţiat la Super Bowl 2017 – meciul pentru campionat de fotbal a National Football League, care a avut loc în Houston, Texas. În 2018, Tatiana a participat la primul ei triatlon Ironman.

Tânăra s-a mutat în SUA acum cinci ani, unde are o carieră în dans.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*