VIDEO. Corpurile neînsuflețite ale moldovenilor decedați în Rusia au fost aduse în Moldova

Corpurile neînsuflețite a doi cetățeni moldoveni, care și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs în Rusia, au fost aduse noaptea trecută în Moldova. De asemenea, a ajuns la Chișinău și moldoveanul rănit în accidentul respectiv.

Moldoveanul rănit a ajuns la Chișinău, aseară, cu trenul Moscova-Chișinău. Bărbatul care a suportat diverse traumatisme a fost însoțit în drum spre casă de către un angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Bărbatul a fost întâmpinat pe peron de un echipaj SMURD care l-a transportat la Spitalul de Urgență din capitală, unde va beneficia de îngrijirile necesare.

Noaptea trecută au fost aduși în țară și corpurile neînsuflețite a doi cetățeni moldovenii care și-au pierdut viața în accidentul din Rusia. Acestea au fost aduse din Rusia cu implicarea unui grup de ofițeri al IGSU și rudele celor decedați. Ele au fost transportate în satul Țărăncuța, raionul Cantemir, unde vor fi înmormântați. La decizia rudelor, femeia, al treilea cetățean moldovean, care și-a pierdu viața în accident, va fi înmormântată în Rusia.

Amintim că cei trei moldoveni și-au pierdut viața în accidentul rutier produs în regiunea rusă Kaluga la 28 ianuarie a.c. Cei decedați sunt doi bărbați în vârstă de 36 de ani și 28 de ani, și o femeie de 30 de ani. Un alt moldovean s-a ales cu diverse traumatisme.

Foto: dse.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*