VIDEO. Cum poliția îi pune la punct pe DA-iștii nervoși

Poliția nu-și pierde cumpătul și bunul comportament chiar dacă este apostrofată nejustificat de unii simpatizanți ai Platformei DA din PMAN.

Un caz în acest sens a fost surprins de Curaj TV. Într-o filmare a CTV se vede cum un adepta DA, destul de agresiv, își varsă nemulțumirea asupra unui polițist, care l-a fotografiat și a filmat. Calm și argumentat, polițistul îi explică cetățeanului nemulțumit că se află într-un spațiu public și că poate fi filmat sau fotografiat.

Se pare că prezența camerei de filmat a Curaj TV a mai temperat agresivitatea protestatarului, iar tânărul polițist a explicat calm și civilizat că respectivul cetățean nu are nici un motiv să se supere pe oamenii legii.

În contextul schimbării de comportament al poliției mai remarcăm și „mesajele pacifiste” ale acesteia în timpul manifestațiilor de protest ale unor formațiuni politice. Astfel, luni, lângă sediul Judecătoriei Râșcani, unde protestau susținătorii agresivi ai lui Renato Usatâi, polițiștii au afișat un banner în care le mulțumeau că… protestează pașnic.

Foto: captură video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*