VIDEO. Pavel Filip: bunăstarea nu vine bătând din palme; aveți încredere în noi

Premierul Pavel Filip a adresat cetățenilor R. Moldova un mesaj cu ocazia sfârșitului anului 2016 și întâmpinării noului an 2017.

„Eu ştiu foarte bine, şi nu din auzite, că anul care tocmai se încheie, nu a fost unul uşor pentru familiile din R. Moldova. Pentru cei din ţară a fost un an cu multe neajunsuri, iar pentru cei din afară a fost cel puţin la fel de greu ca şi tot atâtea petrecute departe de casă”, a menționat Pavel Filip în mesajul său.

Prim-ministrul spune că în pofida tuturor necazurilor şi greutăţilor, R. Moldova a reușit câteva lucruri care o vor face mai puternică în 2017.

„Eu ştiu ca şi dumneavoastră că familiile nu se hrănesc cu reforme şi că bunăstarea nu vine bătând din palme. Ea vine cu muncă, cu sacrificii și cu perseverenţă. Dar vă asigur că eu şi echipa mea suntem foarte hotărâţi să facem tot ce trebuie pentru ca această bunăstare să ajungă în fiecare casă, pe fiecare masă, în viaţa fiecărui cetăţean. Aveţi încredere în noi. Noi nu promitem minuni, şi ne ferim de populism. Vom face doar ceea ce trebuie pentru ca Moldova să reușească, iar cetățenii ei să trăiască mai bine”, a spus Pavel Filip.

În încheierea mesajului său, premierul Filip le-a dorit cetățenilor mai multă speranţă şi împliniri, mai multă tihnă în 2017 și armonie.

Foto: captură video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*