VIDEO. Președintele Dodon a făcut-o și în acest an! Dar fără Galina și fără halat

Și în acest an, la 19 ianuarie, președintele Igor Dodon s-a scăldat de Bobotează apa rece a unui lac. Tradiția a fost urmată de Igor Dodon la Sadova, Călărași, localitatea de baștină a șefului statului.

„De Bobotează, o tradiție frumoasă este scăldatul în apa rece ca gheața. Așa ne întărim în credință și ne călim trupul și duhul. Respect această tradiție de ani de zile și mă străduiesc să-i păstrez însemnătatea creștinească și religioasă, așa cum ne-a fost transmisă de veacuri”, a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

În acest an, însă, scăldatul președintelui a fost prezentată cu minimum detalii, comparativ cu anul trecut, când la scăldat, de Bobotează, Igor Dodon  s-a înfățișat într-un halat alb cu stema RM și inscripția „Președinte”. Mai mult, anul trecut, exemplul lui Igor Dodon a fost urmat de soția acestuia, Galina.

De Bobotează, o tradiție frumoasă este scăldatul în apa rece ca gheața.Așa ne întărim în credință și ne călim trupul și duhul.Respect această tradiție de ani de zile și mă străduiesc să-i păstrez însemnătatea creștinească și religioasă, așa cum ne-a fost transmisă de veacuri.

Posted by Dodon Igor on Friday, January 19, 2018

Foto: captură video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*