VIDEO. „Revoluționarii” din Platforma DA nu plătesc notele de plată?

Un scandal în care este implicat un grup de protestatari de la Platforma „Demnitate și Adevăr”, printre care și generalul Anton Gămurari, a ajuns în atenția presei. Protestatarii s-au luat la bătaie într-un local din Chișinău pentru că nu ar fi achitat nota de plată pentru consumație.

Deși generalul Gămurari neagă că s-a aflat în acel local și că „băieții” nu ar fi achitat nota de plată, secvențele video demonstrează viceversa.

Incidentul a avut loc în după amiza zilei de 24 ianuarie, potrivit filmărilor postate pe Internet.

Portalul deschide.md scrie referitor la protagoniștii scandalului legat cu refuzul protestatarilor de a achita nota de plată pentru consumație că unii dintre ei se află în vizorul politiei pentru acţiuni violente şi la protestul de la Parlament în ziua de 20 ianuarie.

„Este vorba despre Eremia Andrei. El apare atât în imaginile în care un grup de protestatari printre care şi Generalul Anton Gamurari se iau la harţă cu angajaţii unui local din Chişinău, cel mai probabil, din cauza notei pentru consum, cât şi în imaginile difuzate de poliţie cu cei mai agresivi protestatari care au pătruns în sediul Parlamentului în ziua când a fost votat Guvernul”, scrie sursa citată.

Foto: Captură video

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*