VIDEO. Sirienii din Moldova o susțin pe Maia Sandu

Un grup de studenți sirieni, care studiază în R. Moldova, chemă cetățenii să-și dea votul în turul doi de scrutin Maiei Sandu de la PAS.

Într-o înregistrare video publicată pe rețelele de socializare, studenții sirienii afirmă că le place mult Moldova și că și-ar dori ca compatrioții lor care suferă din cauza războiului din Siria, să poată emigra aici pentru a trăi liniștit, scrie actualitati.md.

Studenții mai adaugă că sirienii s-ar putea integra foarte ușor în Moldova, ar putea munci în agricultură și vinificație.

Unul dintre studenții roagă guvernarea din Moldova să aducă oameni din Siria aici, iar un altul a spus că încurajează refugiații sirieni să fugă din Siria, unde e război civil, și să vină în Moldova.

„O susțin în totalitate pe viitoarea doamna președintă sper. Votați Maia Sandu!”, au declarat studenții sirieni.

https://www.youtube.com/watch?v=aiLt3_83Hfc

Recent presa a scris că Maia Sandu, candidatul PAS la funcția de președinte al R. Moldova, Maia Sandu, ar fi avut o înțelegere cu cancelarul german Angela Merkel, ca să primească 30 de mii de imigranți sirieni în R. Moldova, dacă va câștiga alegerile prezidențiale. PAS atunci a infirmat această știre, spunând că zvonul a fost lansat de un portal de pamflete.

Captură video

2 Comments

  1. Acasă înapoi să plece și să o ia și pe Maia cu ei! nu avem nevoie de migranți care să ne fure locurile de muncă!

  2. Eii și normal că doresc să vină, dar oare Moldova se va discurca cu ei să nu uităm că trebuie să le asigure locuri de muncă și locuințe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*