VIDEO. Spotul reprezentantei R. Moldova la „Eurovision 2016”

A fost lansat videoclipul la piesa „Falling Stars” al Lidiei Isac, reprezentanta R. Moldova la Concursul muzical „Eurovision 2016”, care va avea loc în capitala Suediei.

Producătorul Lidiei Isac, Serghei Orlov, a menţionat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că subiectul videoclipului a fost sugerat de către Corina Caireac, cea care a realizat şi videoclipul Alionei Moon la ediţia din 2013 a Concursului „Eurovision” şi care s-a bucurat de mult succes.

„Prin acest clip am vrut să demonstrăm că ţara noastră a fost parte a producţiei cosmice. Mâncarea specială şi produsele alimentare eco fabricate în Moldova erau furnizate pe orbita cosmonauţilor până în 2012. Anul acesta va fi lansat primul satelit al Moldovei. În incinta Universităţii Tehnice a Moldovei a fost deschis un nou Observator Astronomic. Aceste fapte ne-au inspirat să redăm tema cosmosului prin videoclipul la piesa „Fallin Stars”, cu care Lidia Isac va reprezenta R. Moldova la Eurovision Song Contest 2016 în Suedia”, a spus Corina Caireac.

Filmările au durat două zile în diverse localuri din Chişinău şi suburbiile acestuia. Clipul a fost filmat, montat şi editat în 10 zile.

Lidia Isac va pleca la Stockholm duminică, 1 mai, împreună cu producătorul său, Serghei Orlov şi dansatorul care se va produce alături de ea în scenă, Iurie Râbac. Reprezentanta R. Moldova va evolua cu nr.3, în prima semifinală din 10 mai.

Foto: globearenas.se

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*