VIDEO. Trupa DoReDoS și-a filmat clipul oficial pentru Eurovision în Grecia

Trupa DoReDoS şi-a lansat clipul pentru piesa „My lucky day” cu care vor reprezenta R. Moldova la Eurovision Song Contest 2018.

Clipul în regia lui Veaceslav Sârbu a fost filmat în Grecia. Pentru filmări a fost aleasă insula Santorini, un loc renumit pentru peisajele edenice pe care le oferă. Filmările au durat doar două zile, din cauză că erau presați de timp. După ce au filmat clipul, DoReDos și-au continuat repetițiile pentru semifinala Eurovision Song Contest 2018.

„Nu am avut mult timp pentru filmările clipului, pentru că trebuia lansat pe 12 martie, conform regulilor Eurovisionului. Așa a apărut ideea să facem un clip frumos, colorat, expresiv”, a spus Dumitru Sergheev, managerul trupei, pentru TV Moldova 1.

La Lisabona, DoReDoS va concura în a doua semifinală, la 10 mai a.c., alături de Rusia, Serbia, Danemarca, România, Australia, Norvegia, San-Marino, Olanda, Muntenegru, Suedia, Ungaria, Malta, Letonia, Georgia, Polonia, Slovenia și Ucraina.

Finala Eurovision Song Contest de la Lisabona va avea loc la 12 mai. La ediția din acest an vor participa interpreţi din 42 de ţări.

Foto: captură video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*