Vizită oficială a ministrului Gaburici în România

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, va întreprinde o vizită oficială în România, în perioada 17-19 septembrie.

Gaburici va participa la Forumul de Afaceri a celor Trei Mări, care se va desfășura în zilele de 17 și 18 septembrie. Va avea întrevederi oficiale cu mai mulți miniștri români, printre care cel al Economiei, Dănuț Andrușcă, al Comunicațiilor și Societății Informaționale, Petru Bogdan Cojocaru, al Turismului, Bogdan Gheorghe Trif.

În cadrul Forumului de Afaceri a celor Trei Mări, la care vor participa oficiali din 12 state, ministrul Chiril Gaburici va prezenta potențialul de cooperare al R. Moldova cu țările vecine din regiunea 3SI. Participanții vor discuta despre interconexiunile energetice, de transport și digitale în regiunea 3SI, potențialul de dezvoltare a inovațiilor, precum și vor avea întrevederi bilaterale axate pe diverse teme.

Ministrul Chiril Gaburici va fi însoțit în România de secretarul de stat al MEI, Vitalie Tarlev, directorul Agenției de Investiții, Rodica Verbeniuc, și directorul Asociației Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag.

Foto: mei.gov.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*