„Vocea României-2017”, în atenția lui Dodon

Președintele R. Moldova, Igor Dodon, a avut o întâlnire cu Ana Munteanu, câștigătoarea show-ului „Vocea României” din acest an.

Șeful statului i-a acordat Anei Munteanu Diploma de Onoare a Președintelui R. Moldova „pentru succesul remarcabil obținut în cadrul acestei competiții a celor mai originale voci și stiluri interpretative, pentru promovarea imaginii Republicii Moldova în lume”.

Igor Dodon a asigurat-o pe Ana Munteanu de sprijinul personal și al Instituției Prezidențiale oricând va avea nevoie.

După acordarea Diplomei prezidențiale mai multe voci au criticat faptul că Ana Munteanu a acceptat-o. În replică, Ana Munteanu, o elevă de 16 ani, a declarat că singura ei politică este dragostea sa pentru muzică. Tânăra interpretă a mai spus că președintele Igor Dodon este prima și unica persoană de stat din R. Moldova care a apreciat-o pentru succesul obținut la „Vocea Romaniei”. „Nu transformați orice eveniment în politică”, a îndemnat Ana Munteanu.

Amintim că, la mijlocul lunii decembrie, Ana Munteanu a câștigat marea finală a concursului „Vocea României”, fiind în premieră când un cetățean al R. Moldova câștigă trofeul acestui concurs, care presupune și suma de 100 mii de euro. Ana Munteanu este elevă a Liceului de Muzică „Ciprian Porumbescu“ din Chişinău şi studiază xilofonul, tobele şi pianul. În 2014, Ana Munteanu a fost învingătoarea show-ului „Moldova are talent”.

Foto: presedinte.md

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*