Voronin face mișto de Candu: interesant, va scrie el asta în CV-ul său?

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a făcut praf, aseară, la o emisiune de la TVC21 din situația umilitoare în care s-a pomenit președintele Igor Dodon, susținând că, dacă ar fi fost el în situația de a fi suspendat temporar, și-ar fi dat demisia chiar în aceeași zi.

Vorbind despre o posibilă nouă suspendare a lui Dodon, Voronin nu a scăpat ocazia să facă mișto și de spicherul Andrian Candu, cel care a asigurat interimatul de șef al statului deja de câteva ori.

„Andrian Candu trebuie să ne răspundă nouă totuși la o întrebare: el va scrie în CV-ul său de câte ori a fost, câte cinci minute, inspolneaiușcii obeazannosti prezidenta sau nu? Interesant… Pe urmă, cine știe va mai scrie o carte cum a condus cu țara câte cinci minute”, a spus binedispus Voronin.

Liderul comuniștilor a criticat dur prestația lui Igor Dodon. Voronin susține că prin înjosirile la care este suspus, Dodon discreditează atât președinția, cât și PSRM. Vladimir Voronin a numit situația cu Igor Dodon drept koncenâi idiotism și spune că după cele câteva încălcări ale Constituției cei de la Curtea Constituțională trebuiau să-l demită.

Foto: captură video

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*